Er waait een frisse wind over Geel - Westerlo sinds de voltooiing van de fly-over en het daarbij horende op- en afrittencomplex aan afrit 23 van de autostrade E313.

De K.M.O. – site “Moestoemaatheide 14”, in Oevel-Westerlo is nu een ideale locatie voor uw bedrijfspand. Uiterst snel en vlot bereikbaar.

Waar andere bedrijven een succesvolle activiteit ontplooien, is dit bedrijvencomplex op nauwelijks 3 minuten van het op- en afrittencomplex n° 23 van de autostrade E313, ook voor uw bedrijf een ideale uitvalshoek.

De as noord – zuid , waarvan het kunstwerk over het Albertkanaal een landmark vormt, maakt de verbinding tussen Turnhout en Aarschot uiterst eenvoudig.

Het bedrijvencomplex “Moestoemaatheide 14” is uiterst centraal gelegen.

Nieuwe gebouwen, goed gebouwd, stevige, geïsoleerde betonplint 2 meter hoog met daarboven mooie, kwaliteitsvolle, goed isolerende sandwichpanelen, goed geïsoleerd dak met duurzame dakdichting, bieden de ideale werkplek voor uw bedrijfsactiviteiten.

De afwerking van deze gebouwen wat betreft technieken, laten we aan u over. Rechtstreeks en zonder onze tussenkomst kan u dit werk uitbesteden aan uw favoriete partij. Hier zijn alle noden toch verschillend en hebben vele van onze kopers de know-how in eigen huis.

De vereniging van mede-eigenaars verhuurde het dak voor een periode van 22 jaar aan RE-SOLE n.v. die er een zonnepanelenveld op bouwde.  De huurinkomsten ten gunste van de VME maken dat de onderhoudskosten van het bedrijvencomplex voor een groot deel hierdoor gedragen worden en er dus lage algemene onkosten zijn.

Gezien de grote vraag naar kleinere units, heb ik beslist om ook de 2 laatste hallen op te splitsen in kleinere units. 
Zodoende zijn hier weer mogelijkheden om aan een betaalbare prijs uw bedrijfs- of opslagruimte op een toplocatie te vestigen.

Wees welgekomen, nog 6 ruimtes van +/- 330 tot 144 m² te koop. Vraag rustig en vrijblijvend een plaatsbezoek , wij lichten u dan graag toe welke mogelijkheden er zijn.

Graag tot ziens.

Frank De Ridder
Zaakvoerder Lapis Lazuli bvba

Een ideale locatie voor uw bedrijfspand. Uiterst snel en vlot bereikbaar!


  • Antwerpen     38 km
  • Hasselt            41 km
  • Turnhout        25 km
  • Aarschot         22 km